Amsterdam - Bijlmer

Aannemer: Heddes Bouw

Neem contact op
amsterdam_bijlmer_project_dejongbetonbewerking
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Onze aanpak

Voor een succesvol afgerond project werkten we nauw samen met de aannemer om het proces in fases te doorlopen. De keuze voor handmatig koppensnellen bleek essentieel vanwege de flexibiliteit die het bood. Deze aanpak stelde ons in staat om op de geplande dagen aan de wensen van de aannemer te voldoen en de benodigde hoeveelheid open te snellen.

 

In totaal behandelden we 206 vibro palen met een diameter van 460 mm. Deze palen varieerden in hoogte, met stek lengtes van 50, 75 en 90 cm. Een belangrijke stap in ons proces was het dieper inzagen van de palen, wat resulteerde in een verhoogd kwaliteitsniveau. Deze strategie leverde niet alleen duurzamere resultaten op, maar droeg ook bij aan de algehele efficiëntie van het project.

  • 206 vibro palen rond 460 mm inzagen
  • Palen varieerden in hoogte, met stek lengtes van 50, 75 en 90 cm

Wordt uw project ons volgende succes?

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan
Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

John Fransen

John Fransen Vloerafwerkingsbedrijf

Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf.Ook voor particulieren leveren ze top arbeid en zijn super netjes en opgeruimd.

Carien Bos

Bovrie Betonboringen BV

Al meerdere keren heeft De Jong Betonbewerking als collega bedrijf naar volle tevredenheid de werkzaamheden voor ons uitgevoerd. - Komen de gemaakte afspraken na; - Werken netjes en staan onze opdrachtgevers keurig te woord; - Denken mee met de klant en koppelen de gemaakte afspraken terug; Kortom wij zijn zeer tevreden en doen graag in de toekomst weer een beroep ze.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton