Boucharderen

De kunst van betonbewerking

Neem contact op
Dienst_Boucharderen_DeJongBeton
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Onze bouchardeer expertise

Het verfijnen van beton door het verwijderen van de filmlaag, ook wel bekend als boucharderen, is een cruciale stap om een optimale hechting te realiseren voor toekomstige toepassingen. Door gebruik te maken van krachtige pneumatische bouchardhamers of bouchardeerkarren, creëren we een gestructureerd oppervlak dat de hechting en duurzaamheid van het beton aanzienlijk verbetert. Deze bewerking is essentieel bij het voorbereiden van betonnen vloeren voor verdere stortingen of afwerklagen, waarbij we een solide basis creëren voor de volgende bouwfase.

  • Ruim 50 jaar evaring
  • Echt vakmanschap
  • Betrouwbaar
  • Flexibele werktijden
  • Werkzaam in heel nederland

Gegarandeerde kwaliteit

Onze Bouchardeer aanpak

In onze aanpak zorgen we ervoor dat de ruwheid consistent en uniform wordt bereikt, waardoor een optimale ondergrond ontstaat voor het aanbrengen van nieuw beton. Deze techniek, uitgevoerd met de hoogste precisie en aandacht voor detail, verzekert niet alleen een verbeterde hechting, maar geeft ook een esthetische dimensie aan het betonoppervlak, waardoor uw project een unieke uitstraling krijgt.

 

Kies voor bewezen vakmanschap in Boucharderen voor een solide basis voor uw bouwprojecten.

Neem contact op

Onze voordelen

Waarom A&P de Jong Betonbewerking?

50+ jaar
ervaring

Met meer dan 50 jaar betonervaring, kunt u op onze vakbekwaamheid en precisie vertrouwen, elk project opnieuw.

Altijd hoge
kwaliteit

Wij staan voor hoge kwaliteit. Dit begrijpen wij niet alleen, maar leveren het ook.

Snel en
flexibel

Wij staan bekend om onze snelle en flexibele aanpak in betonbewerking, zonder compromissen.

Werkzaam
door heel NL

Van noord tot zuid, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Geen afstand is te groot voor onze inzet en expertise.

Ontdek wat A&P de Jong betonbewerking voor u kan doen

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan
Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

Carien Bos

Bovrie Betonboringen BV

Al meerdere keren heeft De Jong Betonbewerking als collega bedrijf naar volle tevredenheid de werkzaamheden voor ons uitgevoerd. - Komen de gemaakte afspraken na; - Werken netjes en staan onze opdrachtgevers keurig te woord; - Denken mee met de klant en koppelen de gemaakte afspraken terug; Kortom wij zijn zeer tevreden en doen graag in de toekomst weer een beroep ze.

Jacco Minor

Minor Vastgoed Amsterdam

Inmiddels jaren hebben wij een zeer prettige samenwerking met Pascal en Aart de Jong naar tevredenheid van mijn opdrachtgevers ( oa Gem. Amsterdam en Schiphol) die hun bekwaamheid en betrouwbaarheid zeer kunnen waarderen,aangezien in deze branche veel cowboys en rauwdouwers werken. Top jongens ga zo door en dat onze samenwerking op deze manier nog maar lang voortgezet mag worden!

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton