A&P De Jong Betonbewerking

Word jij onze nieuwe betonspecialist?

Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton
Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie is A&P de Jong betonbewerking?

Het verhaal van A&P de Jong Betonbewerking begon als een eenmansbedrijf, opgericht door Aart de Jong en zijn zoon Pascal. Aart, met jarenlange ervaring in koppensnellen, wekte dezelfde passie op bij Pascal. Het bedrijf werd in 2008 gestart.

 

Met 15+ jaar ervaring sinds 2008 en een solide basis van 48 jaar sinds Aarts start in 1975, dragen we uitgebreide expertise mee. Onze signatuur: efficiëntie, precisie, kwaliteit, veiligheid, persoonlijke interactie, duidelijke kostenraming, probleemoplossing, vlotte operaties en een gerenommeerde reputatie. We investeren in nieuwe technologieën en werkomstandigheden.

 

Bij A&P de Jong Betonbewerking bieden we gespecialiseerde diensten in betonbewerking en renovatie. Onze expertise omvat o.a. handmatig koppensnellen, diamantzaagwerk, luchtboren, boucharderen en straal- en sloopwerk. Met 50+ jaar gecombineerde ervaring bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Meer over ons

Waarom werken bij A&P de Jong betonbewerking?

Bij ons krijg je alle benodigde gereedschappen, ervaring is dus niet nodig. Hoewel het werk soms fysiek uitdagend kan zijn, creëert ons gespecialiseerde team altijd een positieve en plezierige sfeer. Met VCA-certificering en een sterk doorzettingsvermogen, zijn we klaar voor elke uitdaging. Klaar om je aanpakkersmentaliteit in te zetten? Join the team!

werkenbij_dejongbeton

Bekijk onze vacatures

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton