Sloopwerkzaamheden

Creëer unieke oppervlakken en blijvende indrukken in beton

Neem contact op
Dienst_Sloopwerkzaamheden_DeJongBeton
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Een scherp oog voor detail

In de startfase van projecten gericht op het renoveren van badkamers, keukens, toiletten, aanbouwen, en zelfs het creëren van trapsparingen vormt het noodzakelijke sloop- en hakwerk een cruciaal beginpunt. Hoewel sloopwerk op het eerste gezicht wellicht eenvoudig lijkt, brengt het in werkelijkheid diverse risico’s met zich mee. Deze risico’s worden zorgvuldig besproken en aangepakt tijdens de voorbereidende fasen. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om snel en veilig te handelen, met een scherp oog voor detail en veiligheid.

  • Ruim 50 jaar evaring
  • Echt vakmanschap
  • Betrouwbaar
  • Flexibele werktijden
  • Werkzaam in heel nederland

Gegarandeerde kwaliteit

Onze expertises bestaan uit:

Bij woningprojecten werken we vaak nauw samen met aannemers voor demontagewerkzaamheden. Onze expertise omvat diverse taken, zoals:

 

Verwijderen van gipsplaten plafonds: Het verwijderen van bestaande gipsplaten plafonds creëert de ruimte en mogelijkheden voor renovaties en herinrichting.

 

Demontage van scheidingsmuren: Door scheidingsmuren zorgvuldig te verwijderen, worden open en lichte ruimtelijke indelingen gecreëerd, een fundamenteel aspect van renovatieprojecten.

 

Keuken demontage: We deconstrueren keukens met aandacht voor behoud van onderdelen en materialen, om ruimte te maken voor nieuwe ontwerpen.

 

Schoorsteen verwijdering: Het nauwkeurig verwijderen van schoorstenen vergt deskundigheid om zowel de constructieve integriteit als de veiligheid te waarborgen.

 

Badkamer ontmanteling: Het zorgvuldig ontmantelen van badkamers vergt precisie en vakmanschap om waardevolle materialen te behouden en een solide basis te leggen voor heropbouw.
Onze benadering combineert professionele uitvoering met aandacht voor veiligheid, waardoor sloop- en demontagewerkzaamheden doelgericht en effectief worden uitgevoerd.

 

Kies voor bewezen vakmanschap in Sloopwerkzaamheden voor een solide basis voor uw bouwprojecten.

Neem contact op

Onze voordelen

Waarom A&P de Jong Betonbewerking?

50+ jaar
ervaring

Met meer dan 50 jaar betonervaring, kunt u op onze vakbekwaamheid en precisie vertrouwen, elk project opnieuw.

Altijd hoge
kwaliteit

Wij staan voor hoge kwaliteit. Dit begrijpen wij niet alleen, maar leveren het ook.

Snel en
flexibel

Wij staan bekend om onze snelle en flexibele aanpak in betonbewerking, zonder compromissen.

Werkzaam
door heel NL

Van noord tot zuid, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Geen afstand is te groot voor onze inzet en expertise.

Ontdek wat A&P de Jong betonbewerking voor u kan doen

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan
Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

John Fransen

John Fransen Vloerafwerkingsbedrijf

Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf.Ook voor particulieren leveren ze top arbeid en zijn super netjes en opgeruimd.

Sjoerd de Boer

DeBetonboorder.nl

De Jong Betonbewerking is een superfijn bedrijf met leuke mensen om mee samen te werken. Naast de goede sfeer wordt er ook altijd hard gewerkt. Wij werken sinds 2017 samen, wat ontzettend bevalt. De Jong Betonbewerking is onder andere goed in betonsloopwerk en koppensnellen. Deze expertise willen we graag de komende jaren in blijven zetten.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton