Straalwerkzaamheden

Creëer unieke oppervlakken en blijvende indrukken in beton

Neem contact op
straalwerkzaamheden_dejongbeton (2)
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Onze straal expertise

Stralen vormt een essentiële bewerking voor diverse oppervlakken en wordt uitgevoerd met diverse straalmiddelen. Doorgaans gaat deze techniek gepaard met stofontwikkeling, maar doordat wij gebruik maken van water tijdens dit proces, wordt de stofvorming volledig geëlimineerd. Dit resulteert niet alleen in schonere werkomstandigheden, maar garandeert ook nauwkeurige afwerkingen en behoud van kwaliteit.

  • Ruim 50 jaar evaring
  • Echt vakmanschap
  • Betrouwbaar
  • Flexibele werktijden
  • Werkzaam in heel nederland

Gegarandeerde kwaliteit

Onze Straal aanpak

Binnen onze straalwerkzaamheden omvatten onze specialiteiten onder andere:

 

Buitengevels: Met gebruik van olivinezand als straalmiddel behandelen we buitengevels met een zachtere structuur, waardoor minimale schade ontstaat en toch een grondige reiniging plaatsvindt. Deze aanpak verwijdert vakkundig verf- en stucresten, waardoor gevels optimaal voorbereid zijn voor vervolgwerkzaamheden zoals stucadoorswerkzaamheden.

 

Houten gordingen: We herstellen de oorspronkelijke kleur van houten gordingen door verf en oneffenheden nauwkeurig te verwijderen. Deze benadering geeft hout een frisse, hernieuwde uitstraling en behoudt zijn natuurlijke allure.

 

Beton: Bij het ruw maken van betonnen oppervlakken voor betere hechting van nieuw gestort beton, passen we grit of olivinezand toe, afhankelijk van de projecteisen. Dit proces draagt bij aan een solide basis voor nieuwe betonconstructies.
Met onze geavanceerde straaltechnieken tillen we niet alleen de resultaatgerichte werkwijze naar een hoger niveau, maar richten we ons ook op duurzaamheid, precisie en maximale klanttevredenheid.

 

Kies voor bewezen vakmanschap in Straalwerkzaamheden voor een solide basis voor uw bouwprojecten.

Neem contact op

Onze voordelen

Waarom A&P de Jong Betonbewerking?

50+ jaar
ervaring

Met meer dan 50 jaar betonervaring, kunt u op onze vakbekwaamheid en precisie vertrouwen, elk project opnieuw.

Altijd hoge
kwaliteit

Wij staan voor hoge kwaliteit. Dit begrijpen wij niet alleen, maar leveren het ook.

Snel en
flexibel

Wij staan bekend om onze snelle en flexibele aanpak in betonbewerking, zonder compromissen.

Werkzaam
door heel NL

Van noord tot zuid, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Geen afstand is te groot voor onze inzet en expertise.

Ontdek wat A&P de Jong betonbewerking voor u kan doen

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

John Fransen

John Fransen Vloerafwerkingsbedrijf

Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf.Ook voor particulieren leveren ze top arbeid en zijn super netjes en opgeruimd.

Carien Bos

Bovrie Betonboringen BV

Al meerdere keren heeft De Jong Betonbewerking als collega bedrijf naar volle tevredenheid de werkzaamheden voor ons uitgevoerd. - Komen de gemaakte afspraken na; - Werken netjes en staan onze opdrachtgevers keurig te woord; - Denken mee met de klant en koppelen de gemaakte afspraken terug; Kortom wij zijn zeer tevreden en doen graag in de toekomst weer een beroep ze.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton