Handmatig koppensnellen

Versterk uw bouwproject met onze expertise

Neem contact op
Dienst_Handmatig-koppensnellen_DeJongBeton
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Specialistische koppensneller

Bij A&P de Jong betonbewerking hebben we expertise in handmatig koppensnellen. Met een luchtdruk-aangedreven hakhamer verwijderen we bovenste betonlagen van heipalen, waardoor het ijzer daaronder vrijkomt en in de fundering kan worden verwerkt. Onze specialisatie omvat diverse paalsoorten zoals vibropalen, betonnen heipalen en ronde heipalen.

 

Na het heien blijft een deel van de heipaal boven de grond uitsteken. We zagen eerst het bovenste deel in tot aan de wapening en hakken het op de gewenste hoogte af. Indien nodig slijpen we de wapening op maat. Ons koppensnellen onthult de wapening voor funderingsintegratie, wat een stevige basis voor bouwwerken oplevert.

  • Ruim 50 jaar evaring
  • Echt vakmanschap
  • Betrouwbaar
  • Flexibele werktijden
  • Werkzaam in heel nederland

Gegarandeerde kwaliteit

Waarom handmatig koppensnellen?

Handmatig koppensnellen vergt inspanning, maar levert ongeëvenaarde precisie en resultaten op. Onze methoden omvatten onder andere onze zelf ontworpen bosmaaier, die de fysieke belasting voor ons team vermindert, het proces versnelt en diepere inzaging mogelijk maakt. Het vermijden van beschadiging aan de paalbewapening is een kunst die we beheersen. Ons specialisme in handmatig koppensnellen waarborgt voortdurende naleving van de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Bovendien gaan we verder waar andere bedrijven stoppen. We voeren koppensnellen uit op de meest uitdagende locaties, waar precisie en vakmanschap vereist zijn. Onze ervaren vakmensen en hun vermogen om zelfs op lastige plekken te werken, maken ons de ideale partner voor uw betonbewerking.

Neem contact op

Onze voordelen

Waarom A&P de Jong Betonbewerking?

50+ jaar
ervaring

Met meer dan 50 jaar betonervaring, kunt u op onze vakbekwaamheid en precisie vertrouwen, elk project opnieuw.

Altijd hoge
kwaliteit

Wij staan voor hoge kwaliteit. Dit begrijpen wij niet alleen, maar leveren het ook.

Snel en
flexibel

Wij staan bekend om onze snelle en flexibele aanpak in betonbewerking, zonder compromissen.

Werkzaam
door heel NL

Van noord tot zuid, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Geen afstand is te groot voor onze inzet en expertise.

0+

Koppen gesneld

0+

Tevreden
opdrachtgevers

0+

Jaar ervaring

Ontdek wat A&P de Jong betonbewerking voor u kan doen

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

Carien Bos

Bovrie Betonboringen BV

Al meerdere keren heeft De Jong Betonbewerking als collega bedrijf naar volle tevredenheid de werkzaamheden voor ons uitgevoerd. - Komen de gemaakte afspraken na; - Werken netjes en staan onze opdrachtgevers keurig te woord; - Denken mee met de klant en koppelen de gemaakte afspraken terug; Kortom wij zijn zeer tevreden en doen graag in de toekomst weer een beroep ze.

Sjoerd de Boer

DeBetonboorder.nl

De Jong Betonbewerking is een superfijn bedrijf met leuke mensen om mee samen te werken. Naast de goede sfeer wordt er ook altijd hard gewerkt. Wij werken sinds 2017 samen, wat ontzettend bevalt. De Jong Betonbewerking is onder andere goed in betonsloopwerk en koppensnellen. Deze expertise willen we graag de komende jaren in blijven zetten.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton