Diamantzaagwerk

De sleutel tot betonmeesterwerken

Neem contact op
Dienst_Diamantzaagwerk_DeJongBeton
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Vakkundig Diamant Zaagwerk

Onze expertise in diamant zaagwerk omvat het precies zagen van vloeren, wanden en plafonds. Of het nu gaat om beton, steen of zandcement, we beheersen alle soorten gesteente. Ons arsenaal aan gereedschappen omvat onder andere elektrische handzagen (tot 20 cm diep), wandzagen (tot 52 cm diep) en zaagkarren (tot 30 cm diep). We selecteren de meest geschikte tool voor elke taak, waardoor we altijd de beste resultaten bereiken.

  • Ruim 50 jaar evaring
  • Echt vakmanschap
  • Betrouwbaar
  • Flexibele werktijden
  • Werkzaam in heel nederland

Gegarandeerde kwaliteit

Waarom zagen we met water?

Onze diensten variëren van het creëren van wandsparingen, deursparingen, trapsparingen en dilatatievoegen tot het nauwkeurig zagen van vloeren. Tijdens het zaagproces maken we gebruik van water om niet alleen de zaagbladen te koelen, maar ook om stofarm te werken. Deze aanpak draagt niet alleen bij aan een betere werkomgeving voor onze medewerkers en omstanders, maar ook aan het behoud van de machine prestaties.

Neem contact op

Diamantboren

Ook voor diamantboren kun je ons bij terecht

Met behulp van diamantboren boren we gaten in beton of steen, waarbij water wordt toegevoegd om de boor te koelen. Indien nodig, bevestigen we een afzuigring om boorslurrie op te vangen. In situaties waar watergebruik niet mogelijk is, kunnen we ook droog boren met speciale machines, mits dit van tevoren wordt aangegeven. Deze veelzijdige aanpak is geschikt voor gaten voor wapeningsijzer, leidingen, airco doorvoeren, en meer. Standaard boren we tot een diameter van 300, maar grotere gaten zijn op aanvraag ook uitvoerbaar.

Neem contact op
Dienst_Diamantboren_DeJongBeton

Onze voordelen

Waarom A&P de Jong Betonbewerking?

50+ jaar
ervaring

Met meer dan 50 jaar betonervaring, kunt u op onze vakbekwaamheid en precisie vertrouwen, elk project opnieuw.

Altijd hoge
kwaliteit

Wij staan voor hoge kwaliteit. Dit begrijpen wij niet alleen, maar leveren het ook.

Snel en
flexibel

Wij staan bekend om onze snelle en flexibele aanpak in betonbewerking, zonder compromissen.

Werkzaam
door heel NL

Van noord tot zuid, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Geen afstand is te groot voor onze inzet en expertise.

0+

Zaagwerken verricht

0+

Tevreden
opdrachtgevers

0+

Jaar ervaring

Ontdek wat A&P de Jong betonbewerking voor u kan doen

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

John Fransen

John Fransen Vloerafwerkingsbedrijf

Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf.Ook voor particulieren leveren ze top arbeid en zijn super netjes en opgeruimd.

Carien Bos

Bovrie Betonboringen BV

Al meerdere keren heeft De Jong Betonbewerking als collega bedrijf naar volle tevredenheid de werkzaamheden voor ons uitgevoerd. - Komen de gemaakte afspraken na; - Werken netjes en staan onze opdrachtgevers keurig te woord; - Denken mee met de klant en koppelen de gemaakte afspraken terug; Kortom wij zijn zeer tevreden en doen graag in de toekomst weer een beroep ze.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton