Afgeronde projecten

bekijk hieronder
onze projecten

Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

A&P de Jong Betonbewerking: Vakmanschap, Veiligheid en Kwaliteit

Bij A&P de Jong Betonbewerkingsbedrijf hanteren we een doordachte en professionele aanpak bij het uitvoeren van al onze projecten. Vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van het werk, streven we naar kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid. Ons ervaren team gebruikt geavanceerde technieken en gereedschappen om elk project aan te pakken, of het nu gaat om diamantzaagwerk, handmatig koppensnellen, straalwerkzaamheden of andere betonbewerking.

 

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om hun specifieke behoeften en wensen te begrijpen, en passen onze aanpak daarop aan. Dankzij onze 50+ jaar ervaring en toewijding aan vakmanschap, zorgen we ervoor dat elk project met de hoogste mate van nauwkeurigheid, veiligheid en duurzaamheid wordt uitgevoerd.

Neem contact op
dejongbetonbewerking_veiligheid_vakmanschap

Onze voordelen

Waarom A&P de Jong Betonbewerking?

50+ jaar
ervaring

Met meer dan 50 jaar betonervaring, kunt u op onze vakbekwaamheid en precisie vertrouwen, elk project opnieuw.

Altijd hoge
kwaliteit

Wij staan voor hoge kwaliteit. Dit begrijpen wij niet alleen, maar leveren het ook.

Snel en
flexibel

Wij staan bekend om onze snelle en flexibele aanpak in betonbewerking, zonder compromissen.

Werkzaam
door heel NL

Van noord tot zuid, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Geen afstand is te groot voor onze inzet en expertise.

Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

Carien Bos

Bovrie Betonboringen BV

Al meerdere keren heeft De Jong Betonbewerking als collega bedrijf naar volle tevredenheid de werkzaamheden voor ons uitgevoerd. - Komen de gemaakte afspraken na; - Werken netjes en staan onze opdrachtgevers keurig te woord; - Denken mee met de klant en koppelen de gemaakte afspraken terug; Kortom wij zijn zeer tevreden en doen graag in de toekomst weer een beroep ze.

Jacco Minor

Minor Vastgoed Amsterdam

Inmiddels jaren hebben wij een zeer prettige samenwerking met Pascal en Aart de Jong naar tevredenheid van mijn opdrachtgevers ( oa Gem. Amsterdam en Schiphol) die hun bekwaamheid en betrouwbaarheid zeer kunnen waarderen,aangezien in deze branche veel cowboys en rauwdouwers werken. Top jongens ga zo door en dat onze samenwerking op deze manier nog maar lang voortgezet mag worden!

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton