Mijdrecht - S.C. Johnson Benelux

Aannemer: Catsburg Constructie

Neem contact op
mijdrecht_project_dejongbeton
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Onze aanpak

Voor S.C. Johnson Benelux hebben we een project met zorg en precisie afgerond. Gedurende zes weken, elke dinsdag, hebben we in zes opeenvolgende fases betonnen ondersteuningen/opleggingen verwijderd. Deze aanpak stelde de aannemer in staat om de tank leeg te maken en aan één zijde op te vijzelen voordat wij veilig aan de slag gingen.

 

Onze strategie omvatte eerst het vlak over de vloer inzagen van de muur, waardoor de wapening netjes doorgesneden werd en een gelijkmatige vloer ontstond. Vervolgens plaatste de aannemer nieuwe stalen ondersteuningen, die een langdurige oplossing bieden. Dankzij de effectieve samenwerking met de aannemer konden we elke fase snel uitvoeren, wat resulteerde in een project dat binnen de gestelde planning werd voltooid. Bij A&P de Jong Betonbewerkingsbedrijf streven we naar nauwkeurigheid en succes in elke uitdaging die we aangaan.

  • Project duurde 6 weken
  • Muur inzagen
  • Goede samenwerking met Catsburg Constructie

Wordt uw project ons volgende succes?

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan
Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

Sjoerd de Boer

DeBetonboorder.nl

De Jong Betonbewerking is een superfijn bedrijf met leuke mensen om mee samen te werken. Naast de goede sfeer wordt er ook altijd hard gewerkt. Wij werken sinds 2017 samen, wat ontzettend bevalt. De Jong Betonbewerking is onder andere goed in betonsloopwerk en koppensnellen. Deze expertise willen we graag de komende jaren in blijven zetten.

John Fransen

John Fransen Vloerafwerkingsbedrijf

Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf.Ook voor particulieren leveren ze top arbeid en zijn super netjes en opgeruimd.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton