Luchtboren

Haal het beste uit uw betonprojecten!

Neem contact op
Dienst_Luchtboren_DeJongBeton
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Efficiëntie en kostenbesparing: luchtboren

In situaties waarin aanzienlijke hoeveelheden betonboringen vereist zijn, zoals bij het verbinden van een bestaande vloer met een nieuwe situatie, biedt luchtboren een uitstekende oplossing. Het aantrekkelijke aspect van lucht boren is de kostenefficiëntie in vergelijking met diamant boren. We zijn in staat om gaten te boren met diameters variërend van 10 mm tot 50 mm, en de diepte van de boringen kan volledig worden aangepast aan uw behoeften.

 

Na het heien blijft een deel van de heipaal boven de grond uitsteken. We zagen eerst het bovenste deel in tot aan de wapening en hakken het op de gewenste hoogte af. Indien nodig slijpen we de wapening op maat. Ons koppensnellen onthult de wapening voor funderingsintegratie, wat een stevige basis voor bouwwerken oplevert.

  • Ruim 50 jaar evaring
  • Echt vakmanschap
  • Betrouwbaar
  • Flexibele werktijden
  • Werkzaam in heel nederland

Veiligheid en Efficiëntie

Stofarm Luchtboren

We voeren deze activiteit stofarm uit dankzij speciale stofafzuigsystemen die tijdens het boren worden ingezet. Hierdoor wordt overlast voor omstanders vermeden en kunnen onze medewerkers in een veilige en gezonde omgeving werken. Onze aanpak in luchtboren combineert efficiëntie met kosteneffectiviteit, terwijl we de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit handhaven.

 

Kies voor bewezen vakmanschap in Luchtboren voor een solide basis voor uw bouwprojecten.

Neem contact op

Onze voordelen

Waarom A&P de Jong Betonbewerking?

50+ jaar
ervaring

Met meer dan 50 jaar betonervaring, kunt u op onze vakbekwaamheid en precisie vertrouwen, elk project opnieuw.

Altijd hoge
kwaliteit

Wij staan voor hoge kwaliteit. Dit begrijpen wij niet alleen, maar leveren het ook.

Snel en
flexibel

Wij staan bekend om onze snelle en flexibele aanpak in betonbewerking, zonder compromissen.

Werkzaam
door heel NL

Van noord tot zuid, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Geen afstand is te groot voor onze inzet en expertise.

0+

Gaten geboord

0+

Tevreden
opdrachtgevers

0+

Jaar ervaring

Ontdek wat A&P de Jong betonbewerking voor u kan doen

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

John Fransen

John Fransen Vloerafwerkingsbedrijf

Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf.Ook voor particulieren leveren ze top arbeid en zijn super netjes en opgeruimd.

Carien Bos

Bovrie Betonboringen BV

Al meerdere keren heeft De Jong Betonbewerking als collega bedrijf naar volle tevredenheid de werkzaamheden voor ons uitgevoerd. - Komen de gemaakte afspraken na; - Werken netjes en staan onze opdrachtgevers keurig te woord; - Denken mee met de klant en koppelen de gemaakte afspraken terug; Kortom wij zijn zeer tevreden en doen graag in de toekomst weer een beroep ze.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton