Wieringerwaard

Aannemer: bouwbedrijf De Lange

Neem contact op
Project_wieringerwaard_dejongbetonbewerking
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Onze aanpak

Voor een voltooid project in Wieringerwaard stonden we voor de uitdaging van het inzagen van 2 grote sparingen, met een totale dikte van 52 cm. Om een naadloos eindresultaat te bereiken, was het essentieel om de hoeken met precisie te zagen. Met behulp van onze Hilti wandzaag konden we deze taak moeiteloos aanpakken.

 

De nauwkeurige zaagtechniek zorgde ervoor dat de hoeken van de sparingen strak werden afgeleverd, zonder compromissen. Na onze voltooiing van het zaagwerk, nam de aannemer het stokje over. Hij begon met het uithakken van de gespaarde delen en het plaatsen van de kozijnen. Dit proces verliep vlot dankzij het zorgvuldig inzagen en legde de basis voor een naadloze voortgang van het project.

  • 2 sparingen inzagen van 52 cm dikte
  • Gebruik hilti wandzaag

Wordt uw project ons volgende succes?

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan
Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

John Fransen

John Fransen Vloerafwerkingsbedrijf

Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf.Ook voor particulieren leveren ze top arbeid en zijn super netjes en opgeruimd.

Sjoerd de Boer

DeBetonboorder.nl

De Jong Betonbewerking is een superfijn bedrijf met leuke mensen om mee samen te werken. Naast de goede sfeer wordt er ook altijd hard gewerkt. Wij werken sinds 2017 samen, wat ontzettend bevalt. De Jong Betonbewerking is onder andere goed in betonsloopwerk en koppensnellen. Deze expertise willen we graag de komende jaren in blijven zetten.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton