Groningen - Salverda

Aannemer: Salverda

Neem contact op
project_groningen_dejongbetonbewerking
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Onze aanpak

In een recent project in Groningen hebben we 1023 vierkante palen van 29×29 cm behandeld, met inwendige wapening van 8 ronde staven van 20 mm. Deze palen variëerden in hoogte van 70 cm tot 1,80 m. Onze aanpak omvatte het inzagen, handmatig snellen en afslijpen van de wapening tot een hoogte van 52 cm. We hebben onze werkzaamheden strategisch gepland na het storten van de werkvloeren, op verzoek van de aannemer. Dit zorgde voor een efficiëntere opruiming en gaf de ijzervlechters een soepele start.

 

Vanwege de complexiteit van het project hebben we het koppensnellen handmatig uitgevoerd door de overvloedige bijlegwapening. Met een efficiënt team hebben we het project binnen 22 werkdagen succesvol afgerond, ondanks dat we slechts 3 weken voor aanvang op de hoogte werden gesteld.

  • 1023 vierkante palen van 29×29 cm
  • Inzagen, handmatig snellen en afslijpen van de wapening
  • In 22 werkdagen afgerond

Wordt uw project ons volgende succes?

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan
Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

Carien Bos

Bovrie Betonboringen BV

Al meerdere keren heeft De Jong Betonbewerking als collega bedrijf naar volle tevredenheid de werkzaamheden voor ons uitgevoerd. - Komen de gemaakte afspraken na; - Werken netjes en staan onze opdrachtgevers keurig te woord; - Denken mee met de klant en koppelen de gemaakte afspraken terug; Kortom wij zijn zeer tevreden en doen graag in de toekomst weer een beroep ze.

Sjoerd de Boer

DeBetonboorder.nl

De Jong Betonbewerking is een superfijn bedrijf met leuke mensen om mee samen te werken. Naast de goede sfeer wordt er ook altijd hard gewerkt. Wij werken sinds 2017 samen, wat ontzettend bevalt. De Jong Betonbewerking is onder andere goed in betonsloopwerk en koppensnellen. Deze expertise willen we graag de komende jaren in blijven zetten.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton