Amsterdam - Grasweg

Aannemer: Markus B.V.

Neem contact op
Project_amsterdam_grasweg_dejongbeton
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Onze aanpak

In een project in Amsterdam hebben we 646 vierkante palen met een afmeting van 32×32 cm ingezaagd en handmatig gesneld. Elke paal was voorzien van een 12 x 12mm of 16mm bijlegwapening. Onze aanpak bestond uit het zorgvuldig inzagen en handmatig snellen van deze palen.

 

Deze methode garandeerde dat de bouwput in een nette staat bleef, waardoor eventuele herstelwerkzaamheden door de aannemer niet nodig waren. Een gestroomlijnde aanpak was hier cruciaal, vanwege de beperkte ruimte in de damwandput, waardoor precisie essentieel was om het project succesvol uit te voeren.

 

De handmatige snelling stelde ons in staat om de kwaliteit te waarborgen en aandacht te schenken aan duurzaamheid en stabiliteit van het bouwwerk. Dit project illustreert onze toewijding aan efficiëntie, precisie en hoogwaardige resultaten.

  • 646 vierkante heipalen van 32×32 cm
  • Inzagen en handmatig snellen en afslijpen van de wapening
  • Project werd in fases uitgevoerd

Wordt uw project ons volgende succes?

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan
Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

John Fransen

John Fransen Vloerafwerkingsbedrijf

Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf.Ook voor particulieren leveren ze top arbeid en zijn super netjes en opgeruimd.

Sjoerd de Boer

DeBetonboorder.nl

De Jong Betonbewerking is een superfijn bedrijf met leuke mensen om mee samen te werken. Naast de goede sfeer wordt er ook altijd hard gewerkt. Wij werken sinds 2017 samen, wat ontzettend bevalt. De Jong Betonbewerking is onder andere goed in betonsloopwerk en koppensnellen. Deze expertise willen we graag de komende jaren in blijven zetten.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton