Sassenheim

Aannemer: BAM

Neem contact op
Project_sassenheim1_dejongbetonbewerking
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Onze aanpak

In een recent afgerond project hebben we met succes 300 heipalen met een diameter van ongeveer 410 mm aangepakt, met de nadruk op precisie en vakmanschap. Onze aanpak omvatte het zorgvuldig inzagen, het handmatig snellen van de palen en het afslijpen van de wapening op een hoogte van 45 cm, wat bijdraagt aan optimale stabiliteit. Dankzij onze ervaring en flexibiliteit hebben we het gefaseerde project moeiteloos uitgevoerd.

 

De keuze voor ons team was snel gemaakt, gezien onze expertise in zowel technische aspecten als projectfasering. Dit uitdagende en bevredigende project benadrukt opnieuw dat bij A&P de Jong Betonbewerkingsbedrijf kwaliteit altijd begint bij de basis.

  • 300 heipalen van 410 mm
  • Wapening op 45 cm afgeslepen
  • Project is in fases uitgevoerd

Wordt uw project ons volgende succes?

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan
Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

Sjoerd de Boer

DeBetonboorder.nl

De Jong Betonbewerking is een superfijn bedrijf met leuke mensen om mee samen te werken. Naast de goede sfeer wordt er ook altijd hard gewerkt. Wij werken sinds 2017 samen, wat ontzettend bevalt. De Jong Betonbewerking is onder andere goed in betonsloopwerk en koppensnellen. Deze expertise willen we graag de komende jaren in blijven zetten.

John Fransen

John Fransen Vloerafwerkingsbedrijf

Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf.Ook voor particulieren leveren ze top arbeid en zijn super netjes en opgeruimd.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton