Haarlem - de Koepel

Aannemer: Huib Bakker

Neem contact op
Project_Haarlem_dejongbetonbewerking
Schuine-overlay-wit-2_DeJongBeton

Onze aanpak

In een bijzonder project bij “De Koepel” in Haarlem hebben we een mooie opdracht voltooid. Ons doel was om oude celdeuren nieuw leven in te blazen door ze grondig schoon te stralen. Deze zorgvuldige behandeling bereidde de deuren voor op hergebruik, waardoor hun oorspronkelijke charme en functionaliteit behouden bleven. Met precisie en toewijding hebben we dit project afgerond en de oude celdeuren een tweede kans gegeven, passend bij de historische betekenis van “De Koepel”

  • Celdeuren schoonstralen
  • Deuren moesten hergebruikt worden

Wordt uw project ons volgende succes?

Ervaar ons vakmanschap, maatwerk en kwaliteit. Met A&P de Jong betonbewerking heeft u een betrouwbare partner die niet alleen begrijpt, maar ook levert - elke keer weer.

Vraag een gratis offerte aan
Over-ons_DeJongBeton

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn A&P de Jong betonbewerkingsbedrijf: dé partner voor verfijnde betonbewerking en renovatie. Onze diensten omvatten onder andere koppensnellen, diamant zaagwerk, luchtboren, boucharderen, straal- en sloopwerkzaamheden. Opgericht door vader en zoon Aart en Pascal de Jong in 2008, brengen we ruim 50 jaar gecombineerde sloopervaring mee naar elke klus.

 

Met A&P de Jong betonbewerking haalt u topkwaliteit in heel Nederland binnen, altijd op tijd. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, keer op keer.

Neem contact op
Schuine-overlay-wit_DeJongBeton

Referenties

Ervaringen van opdrachtgevers

Carien Bos

Bovrie Betonboringen BV

Al meerdere keren heeft De Jong Betonbewerking als collega bedrijf naar volle tevredenheid de werkzaamheden voor ons uitgevoerd. - Komen de gemaakte afspraken na; - Werken netjes en staan onze opdrachtgevers keurig te woord; - Denken mee met de klant en koppelen de gemaakte afspraken terug; Kortom wij zijn zeer tevreden en doen graag in de toekomst weer een beroep ze.

John Fransen

John Fransen Vloerafwerkingsbedrijf

Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf.Ook voor particulieren leveren ze top arbeid en zijn super netjes en opgeruimd.

Schuine-overlay-zwart-footer_DeJongBeton