Sloopwerkzaamheden:

Badkamer, keuken, toilet of aanbouw begint vaak met het nodige sloop- en hakwerk. Slopen lijkt vaak makkelijk, maar brengt risico’s met zich mee. Deze worden tijdens de voorbereidingen doorgesproken en waar mogelijk opgelost. Met onze ervaring zal snel en veilig te werk worden gegaan.

Koppensnellen:

Handmatig snellen van heipalen met een hakhamer op lucht. De bovenste cm’s beton worden eraf gehaald waardoor het ijzer vrijkomt die in de fundering kan worden meegenomen. Wij snellen de koppen van de volgende palen: vibropalen, betonnen heipalen, vierkanten heipalen, ronde heipalen en geprefabriceerde palen.

Luchtboren:

Ook bekend als SDS-boren en dit is een supersnelle manier van boren in beton. Lijmen kan ook gebeuren waar wij Hilti 500 voor gebruiken voor een ijzersterke hechting.

Diamantboren:

Daarbij moet u denken aan het boren in beton met gebruik van water. Bijvoorbeeld de afzuigkap in de keuken. Om het water op te vangen wanneer nodig, kunnen we het met een waterstofzuiger opvangen.

Diamantzaagwerk:

Het zagen in beton met gebruik van water. Bijvoorbeeld om een trapgat te realiseren. Door waterkoeling wordt de stofoverlast tot een minimum beperkt. Wij zagen horizontaal, verticaal of onder verschillende hoeken. Of het nu gaat om het zagen van deur of raamsparingen, het loszagen van vloeren.

Boucharderen:

Het opruwen van beton oftewel filmlaag van een betonnen vloer eraf halen ,om een betere hechting te maken als hierna tegenaan gestort word. Met behulp van een pneumatische bouchardeerhamer of bouchardeerkar maken wij de vloer ruw.